Toekomst MALT maakt de Mechelse stationsomgeving nog meer klaar voor de toekomst
01/10/2021

Aan het station van Mechelen staat MALT in de steigers: een duurzame, groene en uiterst toegankelijke stadskern die voor optimale verbinding zal zorgen. Zo wordt het district een waardevol en levendig stadsdeel voor iedereen: van de huidige bewoners over de nieuwe generaties, tot de pendelaar en ondernemer die er hun gedroomde werkomgeving vinden.

Dit goed bereikbare, autovrije district met slimme ondergrondse parkeermogelijkheden en optimale verbindingen brengt nog meer mogelijkheden voor nieuwe Mechelse gezinnen én ondernemers in het bruisende en toekomstgerichte Mechelen. MALT onderscheidt zich op de Mechelse kantoormarkt door hoog in te zetten en streeft naar een ‘Breeam Excellent Certificering’ voor zijn nieuwe en gerenoveerde kantoorgebouwen.

Met MALT willen we bijdragen aan de gemeenschap, economie, erfgoed en milieu. MALT schrijft zo een nieuw hoofdstuk in en voor Mechelen. Dit reconversieproject zal Mechelen als groeistad van de toekomst nóg meer op de kaart zetten.

Meer nieuws

25/01/2023

Mechelen en zijn omringende gehuchten maakten in de 13de eeuw een ongeziene bloei mee. Het succes duurde tot de 16de eeuw, wanneer het aanhoudende politiek-religieuze geweld ervoor

Volgend op de graafwerken die vorig jaar van start gingen, zijn nu ook de boringen gestart voor de aanleg van het BEO-veld dat de gebouwen duurzaam zal verwarmen en verkoelen met e

27/05/2022

De laatste vrijdag van de maand mei wordt in Europa traditioneel de dag van de buren gevierd. Een toepasselijke gelegenheid om de buren van MALT aan het woord te laten.